Kapten Sylt: "Jag går min bloggväg så får de läsare som vill haka på"

Hörru Sylt, kom hit så ska jag prata med dig!
Jag är ju här nu, Hjärtat!

Nämen det är ju världsklass.
Jodå, satte.

Kommorde?
Waffi?

Hur mår du, vitryska.
Jaha, jo har tillfrisknat från sjukdom och det känns bra, dessvärre mör efter goe resan och deppig över goe snöblasket, men ser fram emot morgondagen. Ligger på en sexa om jag placerar måendet på en tiogradig skala, allt är som det ska en oktobernatt i Rulles soffa.

Nåt roligt att berätta från resan?
Nej, det var en ovanligt grå resa faktiskt, enda gången det brände till var när jag la Olssons Robinsonansökan i en gul låda i Åmål vid tvåtiden.

Hade du inte gjort det tidigare?
Den oerhört korkade fråga skulle kunna få svaret nej, men jag väljer att utveckla: Jag skrev ansökan på datorn i förra veckan men hann inte få ner det på papper innan jag åkte till Uddevalla i fredags, när jag kom tillbaka från Uddevalla i söndags var jag sjuk och frisk först idag då jag jobbade ner ansökan på ett papper, köpte brev och postade.

Jag förstår. Bloggsnack nu, vilka är senaste tidens bästa inlägg?
Bästa och bästa, ur vilket perspektiv då?

Det som är bäst är väl det som är bäst. Vadå perspektiv?
Ja, det mest välkrivna eller det som gör sig bäst i bloggform eller det som är mest läsarvänligt?

Bäst i bloggform är väl det som är välskrivet och läsarvänligt och hela faderullan så det bloggformsbästa då.
Det mest lässkrivna är sällan samma sak som bloggformsbäst och mest läsaruppskattat, men nu ska inte jag vara sån. De bloggformsbästa på senaste tiden är nog "Robinson 2009: OLSSON" och "C.W.J. goes E.M.D.".

Naturlig följd, sämsta dito?
Fjortishistorian om fylla är nog den sämsta historian i bloggens historia.

Vad vill läsarna ha, tror du?
Svårt att veta, de säger ju ingenting.

Vad tror du?
Hälso-Ove vill ha modeblogg, Skörsten vill ha bidrag och bomber, Snusans mamma vill att jag ska skriva om Snusan. Det är vad jag tror.

Hur stor vikt lägger du vid det?
Det bästa är om det jag skriver om matchar det folk vill läsa om. Är man inne kontinuerligt så gillar man nog helheten, det är väl det viktigaste. Börjar man gå in för behaga blir det nog inte bra, jag går min bloggväg så får de läsare som vill haka på.

Men hur stor vikt lägger du vid Hälso-Oves, Skörstens och Snusans mammas viljor?
Skulle Hälso-Ove önskemåla att jag modebloggar höstens halsduk, Skörsten be om min ståndpunkt i amerikanska valet eller Snusans mamma uttrycka önskan att få veta varför jag inte kommer bli hennes svärson, så skulle jag troligtvis tillfredsställa dem. Det kanske skulle ta lite tid, det kanske inte skulle bli lika bra som om jag självmant valt att skriva om dessa frågor, men nog fan skulle jag skriva något de velat läsa.

Är det nån som vill läsa den här intervjun, tror du?
Ja, Noni sa väl att detta var hans favoritmoment för ett tag sen. Så minst en tror jag vill.

Till sist, vad kan du säga om närmsta dagarnas bloggande?
Det kommer något som Hälso-Ove saknat en längre tid, det kan jag säga.

sdf sdf qwe ewr 
1. Snöblask.
2. Åmål.
3. Snusan och Snusans mamma i våras.
4. Noni och jag 2004.


Stekarturnén startar.

Då var det dags för höstens happening, stekarturnén.
Och den kommer i precis rätt läge, efter att ha tillfrisknat från en sjukdom som varat sen i söndags, jag har inte varit utanför dörren på tre och ett halvt dygn, detta blir som att släppa ut en varg i en fårhage.
Om ett par timmar börjar min resa österut i vårt land och där kommer jag befinna mig några veckor, i olika delar och med olika profiler.
Det blir poesi, fotboll, festligheter och minst en överraskning!
Jag har ett preliminärt stekarschema i skallen men det finns möjligheter till platsbyten och såna saker så allt är inte spikat.
Naturligtvis tar jag med mig lapptoppen, och därmed bloggen och därmed er, på resan.
Inte säkert att jag levererar inlägg i lika strid ström som i vanliga fall under resans alla partier men då vet ni att jag inte har dött utan att det steks rätt hårt.
Avgång!

vc x sd wqe
Några av de profiler jag ämnar steka med på denna turné:
1. David.
2. Uski.
3. Franz.
4. Bruno.


Magnus Betnér är en liten, svag människa.

Det är inte ofta jag har framme motorsågen på allvar här men nu är det dags, det är dags att mangla in bokstäverna r, ö, t, ä, g och g i flinten på Magnus Betnér.
Han har fått härja ostört länge nu, fått hålla på att stinka.
Vad är det för jävla sysselsättning, jobba som gödselspridare och tillvarosabotör för så många som möjligt.
Är man komiker ska man vara rolig, få folk att må bra, inte få dem att må skit.
Första fyra gångerna man såg honom var han spännande för han hade en egen stil och man undrade om han var skådespelare eller om han verkligen var sådär arg på allt och alla som han verkade.
De sista åttiotre gångerna har han mestadels varit patetisk och sorglig.
Visst kan man driva och dra skämt på andras bekostnad men då får man göra det med nån form av kärlek och glimt bakom, inte med genomelakt uppsåt.
Lågan som fick mig att brinna tändes igår när jag såg Debatt med Janne, förstår inte att ett så seriöst program vill ge en så oseriös människa programtid.

Han drev, som många gånger förr, om Patrick Ekwall, som efteråt kritiserade Betnér för att han gömmer sig bakom ordet satir när det egentligen handlar om mobbing.

Jag undrar om Betnér mår gott när han släcker lampan på kvällarna och känner att han gör en snygg insats på den här planeten
Jag är tveksam, är han frisk borde han ha en hink vid sängen att spy ut ångest i, för ångest måste man ha när man inser hur många sårade man lämnar bakom sig.

Jag vet vad jag pratar om, jag var lite som Betnér när jag var liten, levde på att suga i mig det syre de andra skulle andas in, trodde att jag själv blev högre bara för att jag ställde mig på alla andra.
Jag växte upp, men Betnér beter sig som ett bångstyrigt barn fortfarande, vid 34 års ålder, man undrar hur länge han ska få hålla på med sin skit.
Han har styrkor att bygga på istället för förnedrandet, han är slipad och påläst inom många ämnen, har ofta sunda åsikter när han sätter den sidan till, hans hackande på kvällstidningarna, religionerna och mansgrisarna har jag inget emot, men de hänsynslösa personangreppen äcklar mig.
Magnus Betnér, take your time.

sdf asd


Veckans ord.

När någonting är bra säger vi - Värde.

När någonting är dåligt säger vi - Take your time.

När någonting är mittemellan eller uppochner säger vi - Skevert.

dfg Värdetransport. asd Time. dfg Ulf Schefvert.

"Det är ju han, Andersellerkim"

Rubriken är Elin Longorias ord från Harryskön i fredags.
För första gången blir jag igenkänd på stan som bloggaren från andersellerkim, överraskande och kul, sämre saker än denna blogg kan man förknippas med.
Med lite distans till det hela tänkte jag: Wow, detta är min första groupie.
Men så jobbar vi inte här på andersellerkim.
Med mer distans till det hela konstaterade jag: Najs, en ny medlem i andersellerkimfamiljen.
Jag tycker vår familj alltid haft utseendet till vår fördel, men i och med tillskottet Elin Longoria lyftes vårt ansikte ytterligare, ett bombnedslag extra kan aldrig skada.

Även antalet besökare har höjts senaste veckan, känns godis att vi spetsar till oss nu när Blondinbella är tillbaka i bloggdjungeln och bufflar igen.

Eva cxv Longoria

Höstens musik.

Det är höst och det är mörkt.
Men tillåt er inte må skit på det mörker vi har nu.
Det kommer bli mörkare.
Take your time.

För att inte dassa ihop gäller det att hela tiden ha veven i gungning och ösa med Guru Josh Project till låten 
"Infinity 2008".

dfe


Sjuk efter sjukt mysig sporthelg.

Årets sista oktoberhelg är till ända, Jonas har gjort comeback i gänget efter oljeförvärv, jag har blivit nekad inträde på grund av dina böxer, ännu en fylleblock har blivit raderad efter ett halvt dygn i bloggljuset och nu sitter jag här, sjuk och jävlig, i den dalsländska skogen efter att än en gång ha stekt rätt hårt i bohusläns huvudstad.

Vad gäller fylleblocken kan det ha varit min sista.
Jag har väl skrivit ett tiotal sammanlagt, vet inte hur många som överlevt en bakfylla men mer än två kan det inte vara.
Jag är ingen fylleblockare helt enkelt, den biten sköter killar som John-John och Quimmen mycket bättre.
Själv är jag alldeles för seriös och försiktig när jag kommer i kontakt med ett tangentbord efter en krogrunda, vid fylleblockandet ska alla spärrar släppas, åsikterna ska flöda och hjärtat ska blöda.
Att skriva som i vanliga fall, fast sämre, är inte mycket att visa upp för världen, men om jag har nåt hämningslöst fyllo i närheten nån gång så kan det bli fylleblockande på andersellerkim ändå via gästspel.

Själva festfredagen blir det mer om när månaden ska summeras i vimmelbildsform, jämfört med förra helgens utgång var detta en slentriankväll på Harrys, för egen del höll jag mig i skinnet och slipper därmed kaninmaten denna vecka.


Helgen utvecklade sig till att inte vara en festhelg i första hand, utan mer en mysig sporthelg.
Under bakiskäket på Fyrkanten, där jag trots miniburgartillståndet chockade med att beställa köttbullar och mos efter grundlig utfrågning om kockens mostalang, kom vi fram till att Trollhättan som skulle få njuta av vår närvaro, kvällen till ära. 
Väl där visade det sig att bowlinghakets dörrvakter var alltför desorienterade på modedjungelns byxfront och nekade oss inträde på grund av mina adidasmjukisar(om jag ändå haft vett att ha på mig Bladesen istället!).
Vi var alldeles för pussitivt inställda till livet för att låta oss slås ned av denna detalj och styrde kosan mot hemstadens discobowling istället.
På banan intill Silow och Fribbe ägnade vi lika mycket tid åt spelförstörelse som åt spel.
Jag vill inte skryta, men trots att Midda försökte döda mig två gånger vann en person som ni alla känner mycket väl.
Medan en person ni alla känner mycket väl putsade pokalen silvertröstade Quimmen med stil och bjuckade John-John på en strippshow i världsklass och en mysig lördag fick ett sexigt slut.

Söndagen ägnades åt att se på damfotboll i Agnebergshallen och spela tennis med bröderna Noni och Flexa, sämre veckoslut kan man sannerligen ha.

Att leva högkvalitativt helgliv är inte gratis, jag betalade med dålig sömn inatt och med rejäl halsont, huvudvärk och ömhet i kroppen här och nu, knarkandes halstabletter och apelsinklyftor.
Men det finns inte mycket att be för, man får ta det som en man(gnälla värre än en kvinna när hon föder barn) och se till att bli frisk fort för på torsdag startar min östsvenska turné med avresa mot Gurkstaden för Halloweenfirande med Röjje, Franz och Bruno.

Nåväl, tack för goe helgen och för att ni finns, vänner och bröder!

ewq wq fdg sadf
1. Värdestek efter lördagslunchen.
2. Quimmen under bowlingen.
3. De fyra stora bildar tillsammans laget "Dina böxer".
4. Broder Flexa och Broder Noni i tennishallen.


En festprisse är en kärleksspridare.

Ikväll är det goe festen på TB igen!
TB är gangsterförkortning av Tureborg och ska uttalas engelskt, Tureborg är kvarteret i Uddevalla som jag är uppväxt i, mer om TB vid annat tillfälle.
Vad som för mig dit ikväll är goe Quimmen, han bor där i en charmig etta sedan i våras och bjuder återigen till samkväm och inspelning av E.M.D-video.

Kalasade hos Quimmen förra helgen också, det var en kanonkväll med mycket skratt och skoj, jag var i goe formen men lik förbannat föll det en dyster skugga i kanterna efter en gaffling med en snubbe som vi kan kalla Klöver tre.
Det var inget allvarligt men lik förbannat var det en gaffling, en stämning som osade sur katt runt min annars smultrondoftande muskelkropp.

Ofta har jag väldigt kul när jag deltar i partyn, men det duger inte för alldeles för ofta ger jag mig själv anledning till ångest i efterhand, är det inte på grund av att jag gafflat så är det på grund av att jag fylleringt eller fyllesms;at eller fyllemsn;at eller ställt till med andra olämpligheter.
Det kan tyckas vara småsaker, så länge man inte gör något olämpligt eller skadar någon annan i nämnvärd utsträckning kanske det kan ses mellan fingrarna.
Men nejnej, felfel, bortbort.
Fest ska vara 100% glädje, 0%ångest, bråk och dumheter.

Jag har många gånger kallats partyprisse och det är nog en allmän benämning på min karaktär en fredagkväll.
Vet inte riktigt vad man menar, hoppas de menar att jag att jag öser på och föregår med gott exempel.
En partyprisse för mig är inte grabbarna i Oasis när dom kastar ut tv;ar genom hotellfönster, har ormgrop med groupies och spöar upp sin betjänt.
Det ingår inte att ställa till med skandaler som jag gjorde för några år sedan, jag har lugnat mig betänkligt men fortfarande inträffar miniskandaler då och då, detta måste slipas bort.
En partyprisse ska höja stämningen, sprida kärlek och glädje, få folk att må bra och det är den gubben jag vill vara i festvimlet.
Därför har jag nu bestämt mig för att köra lite piska slash morot med mig själv, eller snarare hot slash straff.
Om jag sprider minsta dåliga stämning, skickar ett enda sms eller ringer ett enda samtal ikväll så blir det ingen stekarmat nästa vecka.
Jag ska resa både utrikes och inrikes nästa vecka, då brukar det bli miniburgare eller pirre, men om jag inte sköter mig ikväll så blir det kaninmat hela veckan.
Skulle kunna dra i tyngre trådar, men jag börjar med detta, livskvalitén skulle försämras tillräckligt om jag måste beställa in gurka och cous-cous istället för Big Mac och pommes på Mackedonkan, för att jag ska skärpa mig rejält därefter.
Sköter jag mig inte blir det förstås tyngre åtgärder, fast det ska nog inte behövas.
Det finns egentligen inget stort problem men jag pressar mig själv nu direkt så jag inte blir lika vild som jag var för några år sedan.

Nu önskar jag att alla läsare får goe, goe kvällen ikväll, hoppas ni möter mig i mörkret så ska ni få en puss eller nåt!
Nåväl, upp till bevis för Kapten Kärlek!

dfg dfg dfg fdg


Fjortishistoria om fylla.

Jag åker buss 730 mellan Bäckefors och Ed, två säten bakom mig sitter två tonårsflickor och reder ut helgens förehavanden:

Fyllefjortis: Jag var så dretfull förra helgen!

Fjortiskompis: Jaså?

Fyllefjortis: Jaa, var på Torgny Melins i Bengtsfors, du vet.

Fjortiskompis: Jahaa.

Fyllefjortis: Ja, och jag blev så full på förfesten att jag inte minns vad som hände sen.

Fjortiskompis:  Jamen det är då det är som mest lyckat.

Fyllefjortis: Jaa, antingen blir det lyckat eller inte, man vet liksom inte i efterhand.

Fjortiskompis:  Nej, precis. Men hur kom du hem då?

Fyllefjortis: Jag fick skjuts med en kompis till han vi skulle sova hos, det kommer jag ihåg iallafall.

Fjortiskompis:  Jajaa, okej.

Fyllefjortis: Sen da´n efter när vi vaknade så frågade dom varför jag hade hånglat med en viss kille och det kom ju inte jag ihåg alls.

Fjortiskompis:  Oj, vad jobbigt.

Fyllefjortis: Ja, och så hade en tjej börjat grina för hon var ju på G med honom då.

Fjortiskompis:  Åhh, jobbigt.

Fyllefjortis: De var ju inte ihop men ändå på G, det blir ju så jobbigt då.

Fjortiskompis: Mmm...

By the way: Dretfull på dalsländska och värmländska är detsamma som skitfull på svenska.

dsa Fjortisar. wer Torgny Melins.


Krakow var brutal romantik.

Det här inlägget kunde inte skrivas i slutet på juli, när jag kom hem från Polenresan, det var både en psykisk och fysisk omöjlighet.
Hade jag överhuvudtaget fått ur mig något hade det varit förvirrat och utan respekt för varken Krakow eller mig själv.
Det har tagit en tid att samla mig och se nyktert på saken, men nu känner jag att jag kommit till en klarsynt punkt.

Polskorna är brutala, sa John-John.
Han syftade på lyxförpackningarna, och jovisst, de polska kvinnorna var inte alls öststatslortiga och håriga, de var vackra som sommardagar.
Brutalt snygga, alltså.

Personligen var jag inte bara där i nöjen utan även i affärer och jag konstaterade att det finns polskor som är brutala även när man knackar bort skalet.
Men nu när jag fått distans till det hela ser jag bara positivt på alltsammans, det mörka från i somras är ren romantik för mig idag.
Allt jag minns, alla miljöer, blickar, ögonblick, ord och handlingar är så himla romantiskt.
Och filmiskt, det kändes som att man levde i en dramarulle.
Om jag får i uppdrag att skriva ett filmmanus nån gång har jag ett helt och färdigt att plocka upp ur minnet.
Inte till en romantisk film med guld och gröna skogar, utan en romantisk med tvära kast och olyckligt slut.

Jag tänker inte må skit för något av det som hände, jag har förlikat mig med hela händelseförloppet och tackat tåget för att jag fick åka med, jag fick känna en massa känslor och det är så jag vill leva.
Fortfarande finns en massa frågetecken kvar inom mig men jag vill inte längre ha svaren, tänker aldrig närma mig den där Syrengården.
Sår mår inte bättre varken av plåster eller salt.

vbn


Kapten Sylt: "När man är singel är Kinapuffarna liksom inte lika roliga"

Tjanis, Kaptenen!
Haj.

Länge sen senast, hur kommer detta sig?
Frågar du mig det?

Vem ska jag fråga?
Ja, dig själv till exempel, sen när är det intervjuobjektet som bestämmer när det är dags för intervju och inte?

Det är samma!
Eller hur.

Hur mår vi annars?

Förutom att jag satsade på målsnålt i kvällens Svampcupsmatcher som slog målrekord redan i halvtid så mår vi göttis.


Ska vi svepa igenom de där punkterna vi inte hann med förra gången från din önskelista?

Ska vi.


Trevligt. Punkt ett, syskonen.

Bounty och hennes industrisnubbe är det stora bekymret, att Aggan slarvade bort den present han köpt till mig på Rhodos kommer jag förmodligen aldrig förlåta honom heller, trösten är att tennis med Flexa och Noni är planerad, är väl det som finns att säga på syskonfronten för tillfället.

Okej, vännerna?
Det är väl det mest pussitiva med stekarlivet, att man har tid att träffa sina vänner trots att alla bor på olika ställen. Väst har jag härjat i ett tag nu, strax blir det en vända till mina östvänner igen. Enda tråkiga är att jag nu inte har nån närstående vän av motsatt kön, det kan jag känna ibland att jag hade behövt, det är verkligen skillnad på tugget med grabbar och tugget med damer.

Jag förstår. Från vänner till Ljungskile och Leinuz.
Var och såg matchen mot Halmstad i söndags med Midda och Quimmen, matchen gjorde mig dassigare än bakfyllan. Utskåpning och Leinuz på bänken. Match borta mot Nörrping imörra, skulle kännas väldigt bra med goe segern där men jag tror på 1-1.

Från fotboll till mat, Findus färdigrätter och Kinapuffar.
Findus var länge sen nu, längs vägarna blir det miniburgare och den biten, hit hem köper man inga frysrätter när man har världens bästa kock i huset, idag exempelvis har jag njutit av Farmors fantastiska köttfärspaj. Kinapuffar har jag inte heller ätit på ett tag, när man är singel är Kinapuffarna liksom inte lika roliga.

Från maten tillbaka till fotbollen, Nico Kovac och spelsystem.
Jag saknar min tid med Nico Kovac från i somras, svensk tv visar av nån anledning inte Red Bull Salzburgs matcher. Vad gäller spelsystem så har det varit mycket gaffling om det sen Lagerbäck började laborera, hade jag bestämt över blågult hade vårt land spelat 4-2-3-1.

På så vis. Din nya hatt vill du prata om?
När den var ny ville jag det, nu är den inte lika ny. Vad jag kan säga är att det känns inte helt naturligt att ha på mig den när jag promenerar runt i Hökedalen, men jag snackade med Franz idag och bestämde att vi ska ha på oss våra eleganta hattar när vi går på poesi på Halloween!

Halloween passar bra som övergång till nästa punkt - Koskenkorva och kanel.
Det har dessvärre inte blivit nån Kosken och kanel senaste tiden, men kanske att man tar sig lite sånt med Franz vid sin sida och hatten på huvudet under Halloween.

Sista men inte minsta punkten - porr?
Vad kan jag säga, inte lika roligt utan Kinapuffar.

Avslutningsvis, vill du hälsa något till dina läsare?
Mina familjemedlemmar, menar du. Jag vill hälsa att jag tycker om dem.

dsf asd sdf xcv
1. Goe godiset.
2. Goe Lagerbäcken.
3. Goe hatten.
4. Goe Halloweenfirandet 07.


C.W.J. goes E.M.D.

Goe, goe kanonkvällen igår(lördag)!
Vimmelbilder och den biten kommer om ett tag, som vanligt, men tills dess får ni suga på lite E.M.D.-bilder vi tog under förklånket.
Hur lyckosamma vi är, det överlåter jag till er att bedöma, men en video är på G och vi är övertygade om att en succé är i antågande.
Håll till godo:

 sdf sdf
 sdf sdf

Robinson 2009: OLSSON!

Jag har alltid haft en tro på att Olsson skulle slakta alla Alexandra Zazziz, Pål Hollenders och Robinson-Robbans om han fick chansen.
Han tog aldrig chansen när Zazzi, Hollender och Robban var nere i Malaysia och krigade, sen lades Sveriges första såpa ner.
Men nu bjuder tv4 på finfina nyheter - Robinson är tillbaka 2009!
Olsson bjuder på ännu finare nyheter: Han ska bli den nya Robinson!

När ansökningsraggandet svept förbi reklamrutan pushade Farmor och jag Olsson, sa att det vore något för honom.
Han vred på sig lite men var inte så svårövertalad som man skulle kunna tro.
Jag vet av erfarenhet att Olsson är allergisk mot allt vad ansökningar och brev heter, han brukar be mig skriva cv och personligt brev när han ska söka jobb till exempel, därför var jag snabb att erbjuda mig att författa hans Robinsonansökan om han antar utmaningen ifall han får den.
Okej då, om du skickar in så ställer jag upp, sa Olsson och vi hade en deal som åtminstone jag var mycket nöjd med.

Sista ansökningsdag är den 30;e oktober så det är lite småbråttom, tänkte skriva klart och skeppa iväg ansökan kommande vecka.

"Beskriv dig själv och motivera varför just du skall vara med i Robinson 2009. Glöm inte att skicka med minst ett foto på dig själv" står det på hemsidan.

Nu undrar jag dels om jag ska beskriva Olsson som han är eller anpassa till hur jag tror att de vill att han ska vara, sen undrar jag hur de kan tänkas vilja att han ska vara.
Och så undrar jag om jag ska skicka med en bild där han poserar med yxa el. baseballträ el. motorsåg eller om jag ska skicka med en där han sitter vid matbordet och pickar i maten, eller en av varje?
Första tanken är ju att han ska sticka ut, att jag ska bré på som satan, skriva så spektakulära grejer som möjligt och bifoga både yx- baseball- och motorsågsbild, men det kanske blir för mycket av det goda, de vill väl ha folk som funkar i gruppen sen också, det är ju ändå en dokusåpa modell anständigare.
Detta måste göras på rätt sätt, inget får lämnas åt slumpen på Olssons väg till Robinsonstatyetten 2009!


dsf Farlig Olsson. cxv Hungrig Olsson.


Seppi är min idol alla fredagar i veckan!

Idol är igång på riktigt och fredagsfinal nummer två står för dörren.
Lovade ju under auditionturnén för en månad sedan att jag skulle höra av mig när jag blivit på det klara med vem som har mig på sin sida under detta race.
I början, innan man hinner bekanta sig med rösterna, personligheterna och deras artistiska skills, charmas man till höger och vänster, duttar fram och tillbaka och har ett gott öga till uppemot hälften av gänget.
Nu har det kommit till det stadiet att jag har sjunkit in och samlat mig i min tumhållning för en enda idolaspirant - Sepideh(checka hennes uppträdande från förra veckan för mer info).
Hon har dunderutstrålning, är charmig och sympatisk, söt, vacker och läcker, rör sig elegant på scenen och det är inte för inte som Laila i juryn kallat Seppi för sångdiva sen dag ett.
Dessvärre har hon hängt löst två gånger redan, men mina favoriter glider aldrig på en räkmacka så det är bara att tugga i sig och gnugga vidare.
Om jag ska ta ut en toppfemma så ser den ut såhär:
1. Seppi
2. Lars
3. Bergendahl
4. Alice
5. Kevin


sdf Goe, goe Seppi.

Goe John-John fyller 22 idag!

Jag har elva kusiner, en av dem är bättre än de andra: Johan John-John Jonnie Boppen Abrahamsson.
Grattis på födelsedagen, önskar din resekamrat, fyllekompanjon och överlevnadskumpan!
bvn xc vb wer
1. John-John på sin student.
2. John-John i sitt esse, dykandes ner i buskagen på Järvstigen.
3. John-John visar god hand med damerna.
4. John-John och jag på American Pub under legendarisk resa till Kiel.

Skörstens ghetto nummer tre: Hammarkullen.

Var som tidigare förtäljt i Blöteborg och hälsade på Skörsten i helgen.
Mitt första besök i hans nya hem i Hammarkullen, en omtalad förort, inte minst för att den store Peter Birro gjort en tv-serie om denna förort.
En förort som stämmer in på alla bilder man har av hur ett ghetto ska vara, grå betong där alla hus ser likadana ut, 99% av utländsk härkomst och som moset på klubban åker en kille runt och hemkör pizzor med moped.
Detta är Skörras tredje ghetto i karriären, det första utan mig, tidigare har vi gemensamt uppväxten i Uddevallas ghetto Tureborg och samboskapet på Tuna i Luleå.

Det var kul att se hur han har det, var han bor, vem han bor med, träffa dem han hänger med, kolla hur partikontoret ser ut och se hur det går till under en megafongaffling på stan.
Vad som inte var kul var att vi fick så lite tid tillsammans, trots att jag var där i tre dygn fick vi inte mer än ett halvt dygn på tu man hand, dels på grund av att han hade mycket med det politiska och dels på grund av andra prioriteringar.

Vi har bott på olika håll större delen av tiden vi känt varandra och har aldrig haft problem med att "hitta" varandra när vi väl setts.
Fram tills nu.
Det kändes inte bra den här gången, jag brukar aldrig vara nedstämd när vi skiljs, men denna gången var jag det.

Att gulligulla har aldrig varit Skörstens paradgren, men nedvärderandet av min personlighet var för hårt för att smälta.

Hoppas jag bara är extra finkänslig för tillfället och att detta var en engångsföreteelse, men jag är orolig att vi ska växa ifrån varandra.
Samtidigt är man ju inte bästa vänner i ett helt decennium om det inte finns något starkt att hålla i de gånger det blåser, vi har sällan haft problem oss emellan och en eventuell tioårskris ska man kunna kriga sig igenom.

cxv dsf ewr
1. Skörsten där han hör hemma, vid spisen.
2. Miljonprojekthusen, even called the ghetto.
3. Skörsten på dass, tro fan det att vänsterextremisten har Che Guevara i ryggen när han skiter.


Den svenske zigenaren.

När ska detta inlägg författas om inte nu när jag sitter i Cronas och Petterssons gula soffa på Sågvägen, den jag sovit i mer än i min egen säng senaste tiden.

Snackade med Ninja-Robban igår och han undrade var jag bor och vad jag pysslar med, innan jag hann svara så svarade han sig själv ,"du åker runt på lite olika ställen och bloggar".
Lät ganska lattjo, inte minst för att det är en bild med hög sanningshalt.

När folk frågar var jag bor nu(alla tar för givet att jag inte bor kvar där jag bodde senast de frågade) brukar jag svara att jag bor i min hockeytrunk, men att basen och klädtvätteriet är hos Farmor i Ed.
Så småningom kommer jag skaffa både boende och en aktivitet utöver bloggandet igen, men under dessa övergångsperioder föredrar jag att härja runt på mina stekarturnéer framför att sitta inlåst i pojkrummet i Hökedalen.
Och turnerandet är det inget fel på, under min sommarturné sov jag på inte mindre än 14 olika platser under juni-augusti:
John-John Halden Norge
Pavola Halden Norge
Franz Farsta Stockholm
Araberna Alkiskroken Uddevalla
Quimmen Tureborg Uddevalla
Junne Skogslyckan Uddevalla
Rulle Klockartorpet Västerås
Poetstugan Fagersta
Brama Hostel Krakow
Kamilla Krakow
Morsan Stenshult Uddevalla
Farsan Ödeborg
Uski Örebro
Crona Ödeborg

Riktiga stekare sitter inte på en och samma VIP-hylla och sprutar champagne, en riktig stekare är en kringresande VIP.

cvb
Här lastas hockeytrunken in i bagaget inför en i mängden av färder från Hökedalen till bussen i Ed och vidare till världen utanför.


Har Vinter gått i ide?

Inte nog med att vi överlevt Blondinbellas bloggdöd, vi har även knäckt den där Axel Vinter Persson.
Han skrev sitt senaste inlägg för över tre veckor sedan, några timmar innan mitt uppmärksammande av hans nedvärderande, efter det har hans blogg stått still.
Man undrar ju vad Nenne sa, och hur många Billypizzor han körde ner i truten på Vinter.

Årets upplaga av skrivare skulle äga skiten ur förra årets upplaga, "redan till jul".
Kanske dags att börja äga snart då.

sdf Björnen sover på vintern. ds Vinter sover på hösten?


En Kapten lämnar inte sin skuta.

Naturligtvis avslutas inget bloggande, jag vill leva länge till i symbios med andersellerkim och er läsare.
Och vem ska stänka guld på er vardag om er favvoblogg gick i graven, nu när inte ens Blondinbella finns kvar i bloggosfären.

Varför spelade jag er detta spratt?
Jag hade några dagars ofrivillig bloggout i och med att jag var hos Skörsten i Blöteborg.
Vanligvis brukar jag informera när längre mellanrum i inläggsleveransen sker, men bommade denna gång.
När jag kom åt nätet en snabbis i söndags kväll tänkte jag skriva en förklaring och lägesrapport, men efter att ha läst Blondinbellas avskedsbrev till sina läsare kom jag på andra tankar.
När jag visste att jag ändå inte skulle skriva på ytterligare ett par dagar tänkte jag att jag lika gärna kunde busa lite, för att liva upp(tillfälligt ta död på) bloggen under denna downperiod.
Jag kopierade helt enkelt Blondinbellas avskedsbrev, ändrade där det var orimligt att jag själv hade skrivit, samt kryddade lite med en egen inledning.

Hoppas ingen läste sprattet, köpte det rakt av och aldrig återvänder hit till andersellerkim igen, men såpass dåligt tror jag ingen känner sin Kapten Sylt.
Nåväl, slutspexat, show goes on!


asdsd Drottningen kastar in handduken. zxc Konungen ångar vidare.


Jag slutar blogga.

Jag måste tyvärr meddela er att vår tid tillsammans är över.
Vill tacka er, har varit många roliga stunder man fått uppleva genom att vara en andersellerkimmare.
Inte utan att man fäller en tår i denna stund, när man tänker på att det aldrig mer blir någon modeblogg, aldrig mer andersellerkims, aldrig mer bidrag och bomber, aldrig mer bilder på Werners håriga, aldrig mer bilder på Uskis mosansikte...
Men var sak har sin tid och denna epok i mitt liv är nu till ända.

Varför stänger Kapten Sylt ner denna kulturinstitution?
Det har varit väldigt mycket på senaste tiden, man kan väl säga att jag har jobbat dygnet runt i ett och ett halvt år med denna blogg.
Plus allt annat jag gör.
Och just nu märker jag hur vänner kommer i kläm och det gör mig ledsen eftersom vännerna ska alltid gå i prioritet först. Tillsvidare blir det inga fler blogginlägg eller jobb tills jag känner att jag har fått komma i balans i livet igen, klara vardagen, bearbeta allt från i somras och bara få vara 23 år ett tag.
Jag var rädd att jag skulle känna mig som en förlorare, en som ger upp men nu har det gått så långt inser jag att jag måste sätta ner foten och tvinga mig själv sakta ner och hitta andra saker i livet och njuta av, ni vet ju att jag älskar tempo, men nu kan jag inte hantera det.
Jag ber om ursäkt till er läsare so följer mig varje dag, ni som tycker om att få klicka er in hit varje dag.
Men jag känner att det har blivit för mycket så därför måste jag sätta ett stopp nu.
Och få tid att umgås med syskonen, vännerna gå och simma, skriva poesi, promenad i naturen, ja allt spontant som jag kommer på för de senaste året har jag inte haft många blogglediga dagar.
Och jag kan inte minnas när jag var spontan sist!
Därför lägger jag ner nu.
För att hitta tillbaks till glädjen i livet.
Eller i alla fall till ett liv som jag faktiskt har tid att andas i också. Sköt om er, mina goingar! Jag finns kvar.

sdf Mindre tid vid lapptoppen och mer i verkligheten väntar...

Politikkollen: Bidrag och bomber!

När passar det bäst att avhandla brännheta ämnen om inte nu efter ett rykande "Debatt".
Dagens ämnen var glorifieringen av alkoholdrickande gentemot ungdomar, våldet som vapen mot människor med andra åsikter än ens egna och pappornas roll och värde för barnen.
Jag tycker alltid Debatt är värt att se, men ofta är det minst ett ämne som handlar om tjuvfiske eller nåt annat nonsens, idag däremot var alla ämnen relevanta, därför ska jag nu försöka skjuta ur mig lite om var och ett av dessa tre.

Glorifieringen av alkoholdrickande gentemot ungdomar.
Goe, goe Blondinbella var inbjuden för att fejsa det faktum att hon är 17 år, dricker alkohol trots att det är olagligt och samtidigt visar upp detta i bild och text på Sveriges mest lästa blogg när hon är en stor förebild för många yngre flickor.
Jag har alltid haft svårt för detta med att vissa människor ska vara förebilder åt tusentals, ibland miljontals andra och därmed föregå med gott exempel i alla lägen.
Förebilder som ska föregå med gott exempel i alla lägen är föräldrar inför sina barn, inte Blondinbellor inför yngre flickor eller Zlatans inför yngre grabbar.
Om Kate Moss har inskrivet i sitt kontrakt med H&M att hon ska ha snor istället för snö i näsan har hon en skyldighet gentemot dem, bryter hon det så sviker hon bara dem, inte alla tonårstjejer som tycker att Kate har schyssta spiror och coola skor.

Våldet som vapen mot människor med andra åsikter än ens egna.
Vänsterextremister gafflade med högerextremister om yttrandefrihet och fightfrihet.
Skörsten var aktuell för strid men de nöjde sig med hans politiska broder, Stekar-Krille, Skörra får vänta på sin chans att röra Janne Josefsson till tårar.
Bakgrunden till dagens huvudgaffling är de sammanstötningar mellan offensiva rättvisepartister plus vänstervänner och nazister plus högervänner som ägt rum vid ett flertal tillfällen den senaste tiden, något Skörsten berättat en hel del om.
Skörsten och hans kamrater menar på att nazzarna endast förstår fysiska samtal, att de växer sig starkare samt förgriper sig på oskyldiga om inte Skörsten och hans kamrater sätter hårt mot hårt och tar fighten fullt ut.
Själv tror jag inte att vägen med våld är rätt, det föder bara mer våld och ekorrhjulet sätts i rullning.
De så kallat politiskt aktiva som slåss gör det för att de vill slåss, inte för att de vill försvara någon åsikt, och kommer därför inte sluta med det för att någon med en annan åsikt värmer knogarna mot deras hårlösa hjässor.
Politiska knogvärmare är av samma skrot och korn som fotbollshuliganer och andra våldsdyrkare.
Släng in den saliga blandningen testosteronöverdoserade odjur i ett stort gryt och låt dem äta av varandras kroppar tills de blir mätta, bara vi slipper ha dem i göteborgska Brunnsparker och på malmöitiska Stora torg.

Pappornas roll och värde för barnen.
Tidningen Kamratpostens undersökning om vilka barnen söker tröst hos visar att papporna kommer på femte plats efter mamma på första, följt av vänner, någon annan och ingen alls.
Goe, goe Blondinbella flikade, som den åsiktsmaskin hon är, in även i denna fråga och sa att hon inte ville ha en tröstande pappa, att hon ser positivt på rollfördelningen med sin pappa som lekledare och sin mamma som en trygg famn.
Jag försvarade hennes bloggande om fylla men här får hon tyvärr ingen fransning för hon är riktigt snett på´t.
Jag kan inte se fördelen med att pappa bara är en lekledare och inte också en trygg famn och någon att prata allvar med.
Nu kanske inte jag är rätt person att uttala mig om hur en pappa ska vara i och med att jag aldrig haft någon pappa i ordets rätta bemärkelse.
Eller så är det just det jag är, i och med att min pappa aldrig har varit som en pappa för mig och Olsson befunnit sig mer i källaren än på någon annan våning i huset har jag aldrig haft nån fadersgestalt så vet jag hur en pappa INTE ska vara och vad jag har saknat.
Att vara pappa innebär inte att föra vidare sitt efternamn utan att varva sockervaddsorgierna och rallybilsrejsen på Liseberg med att ge kärlek, trygghet, lära ut allt man kan och en jävla massa därtill.
Att vara förälder i en familj är att driva det viktigaste företag man kan tänka sig och om min största dröm att bli pappa slår in så ska inte mitt barn sätta sin pappa som femma på listan över vem hon/han söker tröst hos.

 dfg gdfg
 sdf gdfg
sdf gdfg
1. Kate Moss uppgift på Tellus är att vara snygg,
2. inte att låta bli offentlig snöskottning
3. Politik är att fatta viktiga beslut,
4. inte att vilja slita andra människor i stycken
5. Att vara pappa är att hålla om,
6. och åka radiostyrda bilar om man vill.

The bountyhunter.

Millan har gjort mig uppmärksam på att det kanske finns värre hot mot min syster än en tonårig industristuderande.

sdf

Hjälp, syrran har skaffat kille!

Bountyn är fångad liksom.
Och storebror är överbeskyddande och kontrollerande.

Såg på Bountys msn att hon skrivit "Andreas <33" i eftertexten och fick mina misstankar om att det inte var en av hästarna i stallet som var föremål för hennes kärlek denna gång, något som också bekräftades innan följande utfrågning utspelade sig:


Kapten Sylt säger:

Vad är detta för figur då?

Mia säger:

ledare, 18 år, typ 173 lr nåt

Mia säger:

nåt mer du behöver veta?

Kapten Sylt säger:

Vilken linje går han? Hur ser han ut? Har mamma godkänt honom?

Mia säger:

han går industri, liten, kort hår, gröna-blå ögon å NEJ

Mia säger:

hon har inte träffat han

Kapten Sylt säger:

Smart? Stort hjärta? Stor dicksson?

Mia säger:

njaaa, JAA å vet inte

Kapten Sylt säger:

Familjeförhållanden? Bakgrund? Framtidsplaner?

Mia säger:

mamma, 4 småsyskon, vet inte å vet inte

Kapten Sylt säger:

Vad tycker han om dig? Vad tycker han om mig?

Mia säger:

Han tycker om mig mycke kolla bara hans kommentar den 24 augusti på bd...

Vet inte duu... men han skulle nog tycka om dig mycke om han träffa dig

Jag undrar vad denna myndiga man vill med det oskydiga flickebarnet.
Och ett "nja" på hans smartness är oroväckande.


Finns det något mer man behöver fråga under en sånhär kontroll?
Jag har aldrig varit i den här situationen förut så jag vet inte.

zxc Syrran centralt, mycket fokus och maxat skydd.


Missa inte månskrattet!

Ljungskile och Leinar är inte samma trista robotar utanför planen som de är på densamma.
Mellan matcherna har lagets mörka män vattenkrig, vilket får Leinuz att skratta så hakan skakar.
HÄR får ni lite tisdagsgodis av Pappa.

Den hungrige poeten mötte den mätte.

Att få vistas i samma lokal som Tomas Tranströmer kändes fint, man kände sig speciell för att man fick andas samma luft som den världsberömde poeten.
Men sanningen ska fram och det var inte längre den människa han blev känd som, som satt där framför mig.
Vad vi fick se var resterna av en stor människa.
Som jag nämnde i införinlägget drabbades han av en stroke 1990 och varken kropp eller knopp är frisk idag, 2008.
Tranis underhöll genom att spela klassiska stycken på piano, med sin enda användbara hand, den vänstra.
Han var inte kapabel att läsa upp sina egna texter utan det hade han en medhjälpare med sig som skötte.
När det inte var han själv som läste upp, utan en drygt 30-årig blek figur, som bara stod nett opp å ner, samtidigt som Tranis satt i sin rullstol och såg ut som en bortkommen turistattraktion, var själva framförandet inte speciellt upphetsande.
Att han var sjuk och att han inte skulle läsa texterna själv visste jag redan på förhand så någon besvikelse var det aldrig tal om, jag åkte dit för att för att få se mästaren på riktigt.
När det blev fikapaus och jag snappat upp en hallongrotta och en pepsiburk i kafeterian såg jag att Tranis och hans crew(frugan, uppläsaren och nån tant) dröjt sig kvar inne i aulan.
Kameran var med och en bild på Tranis och mig hade smakat fågel.
Hjärtat dunkade dubbelt när jag bestämde mig och gick in till gruppen vid pianot.
Jag visste inte hur reducerad i tanke och tal Tranströmer var, därför frågade jag försynt om det gick bra att ta en bild med Tomas, och fick till svars att det gjorde det.
Sen bad jag uppläsaren att smälla av bilden och satte mig på huk, lutad mot armstödet på Tranströmers rullstol.
Om själva bilden kan man spekulera i timmar, Tranis ser föga engagerad ut, men samtidigt förstår jag honom.
Vem är den där pojkspolingen i zebratröja, inte mycket att posera bredvid direkt.
När jag är pensionerad poet och aktuell för Nobelpriset kommer inte jag heller titta in i kameran för att nån fjant i Mellerud vill, viss urskiljning måste man ha.
Hur som helst var jag glad som ett barn när bilden var tagen och även efter författaraftonens slut när den gamle tog sig tid att signera boken jag köpt på plats.
När vi styrde kosan hemåt verkade även de andra nöjda och glada, Farmor tyckte det var kul med kultur och Olsson tyckte biostolarna var sköna att sova i.
Den stora frågan för dem båda i bilen hem kom från en rad i en av Tranis dikter.
Hur kan ett vildsvin spela orgel, jag fattar inte det, sa Farmor.
Inte jag heller, sa Olsson.
Dagen efter när Olsson kom hem från jobbet, berättade han att han frågat en kollega om han sett ett vildsvin spela orgel nån gång, och fick då motfrågan om han var full.
Det tar tid att förstå sig på poesins olika delar, vi får nog ha med oss poesiböckerna på fler vedhuggardagar innan nästa kulturkväll.

dfg
Såhär brukar tonåringarna göra nuförtiden, har jag sett, medvetet blicka bort från kameralinsen, jag har aldrig förstått grejen

Stjärnor på is och stylister mellan benen.

Ikväll börjar fyrans lördagssatsning där kändisar kommer dansa isdans med professionella isdansare, ett Let´s dance med skridskor kan man säga.
Igårkväll var det Idol och en skål vindruvor med Farmor och Olsson, ikväll blir det isdansen och en ny skål med gröna druvor framför tv;n.
Grabbarna, Midda och Quimmen, gjorde ett halvhjärtat försök att ragga ner mig på en slentrianfylla i Uddevalla, men det lockar mer att köra en andra vit helg på raken, rekord 08 för min del, nu satsar jag på att festa med Bobs päronsaft och vindruvor året ut!
Vad som lockar med isdansen är hur noggranna de verkar vara, jag gillar människor som är engagerade och här verkar man lägga väldigt stor vikt vid minsta detalj.
Eller vad sägs om bilden här under, vad fan är det frågan om på den egentligen?

cvx
 Josefine Sundström heter hon. Vad de andra heter vill man kanske inte ens veta.

Tyskhistoria om regn.

Idag när jag satt i min busskur och filosoferade i regnet stannade en man till med sin cykel för att vänta på att ovädret skulle bli annat väder.
- Jobbigt väder, sa jag.
- Jag är från Tyskland, svarade han med kraftig brytning.


Sen sa vi inget mer.
Han stod bredvid mig i busskuren ute i ödemarken i fem minuter.
Vi behövde inte låtsas som att det regnade, för det gjorde det ju, men att hela vårt samtal bestod i ett beklagande över väderleken från min sida och en presentation av härkomsten från tyskens sida, det kändes väldigt märkligt.
Som tur var kom hans fru förbi och avbröt situationen, de sa "es regnet in strömen", "Warsteiner" och "Boris Becker", sen heilade de till mig och cyklade hem.


cvb Warsteiner. cvb Boris Becker.


Om tre timmar steker jag med Tranströmer!

Idag är ingen vanlig dag.
Det är en sån där jävla fetingdag som jag redan nu vet kommer ha en plats i memoarerna.
Sveriges störste poet Tomas Tranströmer kommer till Kulturbruket i Mellerud ikväll för nån form av tillställning och det är med stor tillförsikt jag ser fram emot att träffa denne gigant klockan 19.00.
Faktiskt så har jag aldrig tidigare varit på en poesiuppläsning där nån annan än jag själv och mina vänner läst upp dikter och det känns helrätt att Tranis ska bli den första.
När jag fick syn på införartikeln i Dalslänningen var första tanken: Jag kan inte leva ett liv som poet utan att ha träffat Tranströmer.
Han fick en hjärnblödning 1990 och är därför kraftigt nedsatt både i tal och skrift, han är inte ute på såna här uppläsningar jätteofta nuförtiden och man vet inte hur länge den 78 år gamle mannen lever.
När nu chansen dyker upp på såpass nära håll måste jag hugga.

Från början var det tänkt att jag skulle åkt med Crona och Pettersson till Gävle i helgen för att steka med deras dataspelspolare Peggen samt se Ljungskiles nyckelmatch mot Gefle.
Men de åkte i förmiddags och detta med Tranströmer kom emellan och när både Leinuz och Koskenkorvan får stryka på foten då inser alla vilken speciell herre Tomas Tranströmer är.

Farmor och Olsson är inte såpass inbitna poesituggare att de gör kullerbyttor när en världskänd poet kommer till lilla Dalsland, men jag vet inte var Kulturbruket ligger så jag kan inte ta buss utan enda chansen är att locka med dem.
Farmor var rätt lätt men hon trodde Olsson skulle vara jävligt svår att charma, fast jag är rätt vass på den biten så jag snickrade ihop handskrivna biljetter och gav till dem där jag skrev att jag ville bjuda med dem på en oförglömlig kväll, när man får en present kan man liksom inte tacka nej och mycket riktigt fick man en uppåttumme från Olsson också.

Ett krux är att Olsson som redan är halvdöv i förtid har lämnat in sin ena hörapparat på lagning så han är närmast heldöv för tillfället, men vi ska höra med Tranströmer om inte Olsson kan få sitta i hans knä.
När Farmor kom på att det lär finnas media på plats blev hon skraj, i och med att hon är allergisk mot att bli fotograferad, men hon har bett att få låna en Leinarmask, så även den biten ska lösas.

Själv är jag mest nervig för att boken jag ska ta med mig och be få signerad är en pocket, han kanske mår skit på att jag inte köpt en "riktig" bok liksom.
Dessutom är den smutsig i nederkant, har legat längst ner i hockeytrunken hela sommaren, han kanske tycker jag varit oaktsam med hans Samlade dikter.
Nåväl, det kan inte hjälpas, jag ska dit!


xcv xcv vc
1. Tranis i unga dagar.
2. Tranis på äldre dagar, med sin fru Monica Tranströmer.
3. Olsson tuggandes Tranis mitt i naturen. Ikväll möts de igen, skogens konung Olsson och han som är bäst på att beskriva den med ord, Tranis, ett stort möte mellan två giganter.


Önskeinlägg: Bagarns pH-värde.

Jag informerade igår om att ni gärna får önska ämnen för mig att skriva inlägg om och idag damp det ner en önskan i korgen.

" Postat av: joao

Jag vill veta hans PH-värde? "

Quimmen vill veta vad mannen på bilden, Bagarn, har för pH-värde i sin dicksson.


Kapten ger svaret:
Efter att ha kört upp en teststicka i hans urinrör i somras fick jag ut pH-värdet 1, ut kom en stark syra med hög koncentration.
Aktiviteten av vätejoner i lösningen av hans vattenmolekyler sa att han insupit för mycket kombinationselektroder senaste åren(ex apelsinjuice, kaffe latte, smirnoff ice) vilket gör att kroppens upptagning av så kallade indikationsarter minskar.
På ren svenska: Bagarns penis är surare än en pensionärsvulva.


sdf
 
Han har så sur syra i dicksson att det uppstår en gul imma på glasögonen och den mördande doften måste elimineras med hjälp av en blå wunderbaum.


RSS 2.0