Världsrekord i kaviartubar.
Jag befinner mig just nu i Farsans hus i Ödeborg, mellan Bohuslän och Dalsland, mellan min barndomsstad Uddevalla och Farmors gata i Hökedalen.
Det är FF här, jag och lillebror Aggan har umgåtts på tu man hand några dagar nu vilket varit riktigt trevligt eftersom vi inte träffats överdrivet ofta(två gånger) under mitt läger i Sala.
Vi kollar på EM, lyssnar på ballader och skvallrar så det står härliga till.
Ibland måste vi äta och då kan det bli ett par mackor och då måste man plocka pålägg från kylen.
Man kan säga som så att det är en sorts pålägg som är mer konsumerad än andra i detta hus.
Just det - Skörstens drömfyllekäk Kaviarmackans huvudingrediens kaviaren.
Trodde det var nån form av skämt när jag blickade in i kylen och såg kaviartubar på varenda hylla och i varenda låda.
Var tvungen att räkna grabbarna, stopp tog det först på siffran 14.
FJORTON kaviartubar, nån som har fler i sin kyl?!
Sen kan man fråga sig om lathet och flathet att inte göra slut på tub nummer ett innan man går in på tub nummer nio och om de första tolv tuberna är slut kanske man kan slänga dem och bara ha de två med innehåll kvar i kylen.
Men det är en annan sak, det sjuka är att man utan att aktivt ha gått in för att ha så många kaviartubar som möjligt innehar 14 stycken, jag är chockad.
Hur det står till med smörkulturen på stället?
Ja, jag brukar ju hacka en del på Familjen Abrahamssons hackande i smöret(och alla andra smörmisshandlare också för den delen) men nu är jag och Aggan inne på ett paket som vi själva öppnat så det är relativt städat.
MEN: Jag skulle precis till att berömma honom för hans ögonmått då jag iakttog hans lite väl fyllda smörkniv som trots allt fördelades läckert längs smörgåsen när han gör det hjärtlösa och dunkar ner kniven rakt genom paketet och därmed skär ett sår både i smöret och min själ.
1. Tub 1-7
2. Tub 8-10
3. Tub 11-12
4. Tub 13
5. Tub 14
6. Dödläge i smörkriget.
Det är FF här, jag och lillebror Aggan har umgåtts på tu man hand några dagar nu vilket varit riktigt trevligt eftersom vi inte träffats överdrivet ofta(två gånger) under mitt läger i Sala.
Vi kollar på EM, lyssnar på ballader och skvallrar så det står härliga till.
Ibland måste vi äta och då kan det bli ett par mackor och då måste man plocka pålägg från kylen.
Man kan säga som så att det är en sorts pålägg som är mer konsumerad än andra i detta hus.
Just det - Skörstens drömfyllekäk Kaviarmackans huvudingrediens kaviaren.
Trodde det var nån form av skämt när jag blickade in i kylen och såg kaviartubar på varenda hylla och i varenda låda.
Var tvungen att räkna grabbarna, stopp tog det först på siffran 14.
FJORTON kaviartubar, nån som har fler i sin kyl?!
Sen kan man fråga sig om lathet och flathet att inte göra slut på tub nummer ett innan man går in på tub nummer nio och om de första tolv tuberna är slut kanske man kan slänga dem och bara ha de två med innehåll kvar i kylen.
Men det är en annan sak, det sjuka är att man utan att aktivt ha gått in för att ha så många kaviartubar som möjligt innehar 14 stycken, jag är chockad.
Hur det står till med smörkulturen på stället?
Ja, jag brukar ju hacka en del på Familjen Abrahamssons hackande i smöret(och alla andra smörmisshandlare också för den delen) men nu är jag och Aggan inne på ett paket som vi själva öppnat så det är relativt städat.
MEN: Jag skulle precis till att berömma honom för hans ögonmått då jag iakttog hans lite väl fyllda smörkniv som trots allt fördelades läckert längs smörgåsen när han gör det hjärtlösa och dunkar ner kniven rakt genom paketet och därmed skär ett sår både i smöret och min själ.
1. Tub 1-7
2. Tub 8-10
3. Tub 11-12
4. Tub 13
5. Tub 14
6. Dödläge i smörkriget.
Kommentarer
Postat av: Camilla
Wow. Den där killen har verkligen mycket kaviar.
Postat av: Guc
Thomas Nordahl har fler kaviartuber i sin frys vill jag lova! Säg något han inte har massiva kvantiter av i den?
Trackback